Boomverzorger in Hilversum

Boomverzorger in Hilversum

Wij zijn boomspecialisten, goed opgeleid, getraind, ervaren en uitgerust. Boomverzorging is gevaarlijk werk wat alleen door specialisten uitgevoerd kan worden. Sinds 2007 zijn we al actief in het groen, uw boom is daarom bij ons in de beste handen voor snoeiwerk, weghalen, planten of advies. U weet van te voren haarfijn wat u te wachten staat, geen verrassingen en betrouwbare tarieven. Wij focussen ons vooral op de particuliere markt, onze techniek en apparatuur zijn daarop afgestemd.

Waarom je ons wil hebben? Gewoon omdat we goed zijn!

Boomverzorgers met ervaring

Iedere dag klimmen wij in bomen, bekwaam en met overgave. Een dure hoogwerker is daarom meestal nodeloos. Klimmen is in de meeste gevallen voordeliger dan het inzetten van hoogwerkers of kranen. Wij onderscheiden ons door vlotte kennisgeving en afhandeling. Een professionele houding, eerlijke prijzen, netjes werken en protectie is voor ons zeer essentieel. Ook zien wij het als onze opdracht betrouwbare adviezen te geven, in het belang van de boom en uw verlangen. Een boom heeft lange tijd nodig om tot ontwikkeling te komen. Een besluit over zijn vooruitzicht moet goed worden overdacht. Normaliter is snoeien voldoende waardoor je de boom niet hoeft te kappen. (mits hij geen risico vormt voor zijn omgeving)

Boomverzorging mogelijkheden

Snoeien van bomen

Snoeien in de randstad is veelal een voorwaarde voor het behouden van bomen. Dit komt doordat bomen en mensen dikwijls niet degelijk samen gaan. De mens eist de ruimte die bomen nodig hebben vaak op. Met name de veiligheid rond de boom is een goede aanleiding om een boomverzorger in te schakelen. De boomeigenaar is namelijk aansprakelijk bij schade door omgevallen bomen of afgebroken takken. Als u uw bomen met regelmaat op veiligheid laat nakijken heeft u aan uw verplichting voldaan om gevaarlijke omstandigheden te voorkomen.

Vellen van bomen

Bomen vellen is soms onverbiddelijk. In veel gevallen heeft u hier ook een boomverzorger voor nodig. Hij heeft immers de kennis en toerusting om dat veilig en zonder schade te verrichten. Want meestal staat de boom naast woningen, schuurtjes enz. en zal deze boom met beleid weggehaald moeten worden. Wij klimmen dan in de boom en kleden de boom als het ware uit. Met lijnen en katrollen laten wij de stukken van de boom gecontroleerd op de grond afdalen. Zo werken wij beschermd en zonder schade aan uw tuin of huis.

Even rap…

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Het snoeien van bomen, kleiner maken van de kroon of gewicht uit de kroon halen om te vermijden dat takken breken onder wind belasting. Vastzetten van boomtakken om een onveilige toestand te beveiligen. Advies en standplaats verbeteringen. Maar ook het kappen van bomen als deze te groot worden voor de standplaats of op andere wijze een dreiging opleveren voor de omgeving.

Kennis en ondersteuning

Om op een verantwoorde manier aan bomen te werken is kennis nodig. Wij zijn voortdurend bezig om onze kennis te vergroten. Echter geen mens weet alles dus bezitten wij een omvangrijk netwerk van collega’s die specialismen hebben en waarmee we gezamenlijk werken wanneer dat nodig is. Op technisch gebied werken wij ook aan onszelf. Wij klimmen met de modernste materialen en technieken opdat wij in elke boom op een veilige manier kunnen werken.

Wil je ons inschakelen voor Bomenwerk?

Zoekt u naar boomverzorger met ervaring? In dat geval moet u bij ons zijn! Als ervaren boomverzorgers zijn wij gespecialiseerd in het adviseren, aanplanten, snoeien en kappen van bomen. Wilt u meer informatie krijgen over de werkzaamheden die wij u kunnen leveren? Neem in dat geval gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door onderstaande contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u met genoegen met al uw vragen aangaande bomen.